Работа

Създаване на сложни уеб и мобилни решения за повече от 10 години, за клиенти от цял свят. Европа и САЩ са основните пазари.
 • Екипът за управление на събития

  Фирма организира международен b2b събития за топ-мениджъри и доставчици на решения. Splat отпусна целеви групи, работещи в следните области:

  • Прогресивен уеб и мобилни приложения за развитие
  • Бек-офис за управление на данни за събития и CRM, като характеристики.
  • Непрекъсната интеграция и доставка на групи
  3+ години | в php, yii, в ъгъла, MySQL и концепцията DevOps
  Специализирани екипи

  "Бях много доволен, като клиент-ориентирана и професионален екип. Splat ни помогна с много сложна бизнес логика и архитектура. Те ни помагат да подобрим нашия процес и осигуряване на непрекъснато интегриране на околната среда, а също така. Лесно, вярвам, че отборът Знак дава 100% за проекти и спазване на сроковете. Те може да ни помогне на всички нива на разработване на софтуер. Мога да препоръчам Splat за всеки, който търси гъвкав и способен партньор".
  Антти paukku директенпартньор и софтуерен архитект в организиране на събития

 • Развитието на бизнес мрежа платформа за Лаптоп

  4+ години на PHP, в Yii 2, JavaScript, в ухото, в MySQL
  Разберете повече
  Разработване на софтуер по поръчка
 • Мултимедийна платформа за управление на сигурността 3Б Нексус

  4+ години на PHP, в Yii 2, JavaScript, в ухото, в MySQL
  Разберете повече
  Разработване на софтуер по поръчка
 • Разширен състав на отбора на отворени технологии за оценка

  Дао-това е водещо решение за отваряне на оценка на източник за образование и заетост в публичния сектор. С постоянно растящите нужди, екипът на Тао трябваше спешно увеличаване на техните ресурси за разработка на софтуер, и затова в края на 2013 г. те се обърнаха към Splat за помощ с инженерни софтуер усилия.

  6 месеца | на PHP, JavaScript, СУБД MySQL
  Специализирани екипи

  "Ние сме наистина впечатлени не само своите знания и опит в съвременни методологии за разработка на софтуер, както и с техния професионализъм и способност бързо да се адаптират към променящите се изисквания на пазара. Ние сме щастливи да работим с Кляксой и с нетърпение очакваме дългосрочно партньорство".
  Марк Осуалде съосновател и главен изпълнителен директор на Отворено оценка на технологиите С. А.

 • Dedicated Team for Montway

  Екип за Montway

  Monway е американски автомобилно транспортно-логистична компания. Тя е собственик на онлайн-платформа, която управлява целия процес от страна на клиента заявка преди изпращането. Ние сме били избрани като партньор в разработването и внесени от специален екип, подкрепа и refactoring съществуващата логика и реализация на подобрения в онлайн-калкулатор за доставка и бек-офис системата.

  2 години | PHP, а в Yii 2, JavaScript, в ухото, в MySQL
  Специализирани екипи
 • Energy Management Platform - Electriqube

  Платформата На Енергийния Мениджмънт - Electriqube

  Ние доставяме решения за управление и мониторинг на енергийни ресурси за водещи на местната енергийна компания. Решения интегрирани в 11 водноелектрически централи под управление на компанията. От нас се проведе оборудване интеграция в съществуващите контролери и датчици на ХЕС. Това осигурява мониторинг в реално време на производството на електроенергия и автоматизация на производствения процес на базата на предварително подготвени списъци. Решение за намаляване на отклоненията на действителните обеми на производството на електроенергия от предварително договорените графици на 300%.

  Electriqube е продукт от Splat .
  Разберете повече
  Решения Много

 • Система за управление на калъф за частни съдебни изпълнители

  Български частни съдебни изпълнители камара (BCPEA), избрана от нас, за извършване на така необходимия основен ремонт на Централния регистър на длъжниците е централизирана база данни за случаи на частни съдебни изпълнители в страната, управлявана организация.

  Разберете повече
  Разработване На Софтуер По Поръчка

 • Плащане на софтуер и поддръжка за фирмата интернет доставчик

  Ние сме разработили потребителски фактуриране за интернет-доставчик е фирма, която предлага такива услуги, като управление на клиенти (CRM-система като функция), услуги, цени и администриране на плащанията. Ние въведохме също така екип на модула за управление и система за бедствие билети без проблем работи като интегрирано решение.

  5 години|, на езика PHP, JavaScript, СУБД MySQL
  Разработване на софтуер по поръчка

  "Разработване и внедряване на базовата система на софтуер и организиране на всички вътрешни процеси за нашите клиенти и услуги са наистина сложни задачи. Ние сме доволни, че са възложили на нашия бизнес Splatить команда, и ние сме много доволни от решението, те могат да бъдат приложени и доставени до нас. Освен, че е впечатлен от високото качество на крайния продукт, сме много доволни от професионален отношение Splat и бързина при решаването на задача или работа върху нова задача."
  Tsvetomir Цветковаглавен изпълнителен директор Net-Surf.Net

 • ГИС за управление на данни на мобилни приложения

  Хибрид Android и IOS Мобилното приложение причина за иновации, селскостопански предприятия, за да позволи на клиентите да следите областта на машините при използване на ГИС данни.

  6 Месеца | PhoneGap И JQuery Мобилен Телефон, Backbone.js, Leaflet.js
  Разберете повече
  Мобилно Приложение
 • Софтуер за фактуриране за хостинг компания

  Уеб фактура и реда за управление на разработка на софтуер за уеб и доставчик на облачна хостинг. Splat е представил следните:

  • Панел За Управление На Клиента
  • Бек-офис система за стоки, услуги, поръчки, плащания и клиенти (CRM-система като функция на управление.
  • Автоматизирана система за мидълуер съвпадение интегрирани с Onapp, cPanel и Xen виртуализация.
  1 година | на PHP, JavaScript, СУБД MySQL
  Разработване на софтуер по поръчка

  "В Splat ние открихме партньор, на когото ние можем да възложи всичките си идеи... през цялото времетраене на проекта, ние бяхме посрещнати с изключителен професионализъм и производителност. Като клиенти се контролира на всички, благодарение на дневни срещи по стратегическо планиране и чести дискусии за въвеждането на ефективни иновационни технологии. Нашият година сътрудничеството ни позволи да поемем своя опит и изграждане на силни партньорски взаимоотношения. Ние сме доволни от резултатите от своята работа и със сигурност ще продължим нашето сътрудничество в бъдеще. "
  Юлиан Бориславовизпълнителен директор на МСМС.БГ