Разработване На Мобилни Приложения

Интуитивно кросSplatформенные и собствена разработка на мобилни приложения за iOS и Android.

Говорете с нас

Роден разработка на приложения за iOS и Android

Разработване на нативных приложения за iOS и Android, които осигуряват пълен достъп до всички хардуерни възможности, интерактивни и лъскав потребителски опит, поддръжка в офлайн режим и висока производителност.

Реагират На Развитие На Родния Ап

Занаяти Android и iOS приложения за мобилни телефони, с помощта на общ код в родния си отговори, че значително намаляване на разходите за развитие и поддръжка.

Разработване на кросSplatформенных приложения

Използването на различни платформи и структури, като йонни, Кордоба/PhoneGap за създаване на мобилни приложения с native-като потребителски опит и се използват вградени възможности за всички основни мобилни платформи.

Адреси и уеб услуги

Създаване на комплекс от сървърната част на API и межплатформенное, които служат като основа за мобилни бизнес приложения и корпоративни решения, като същевременно осигурява основните инструменти, включително идентификация на потребителите, анализ и съхранение на данни.

Технология

Екипът за управление на събития

3+ години | в php, yii, в ъгъла, MySQL и концепцията DevOps

Фирма организира международен b2b събития за топ-мениджъри и доставчици на решения. Splat отпусна целеви групи, работещи в следните области:

  • Прогресивен уеб и мобилни приложения за развитие
  • Бек-офис с CRM-система, като характеристики
  • Непрекъсната интеграция и доставка на групи

"Бях много доволен, като клиентски-ориентирана и професионален екип е бил. Splat ни помогна с много сложна бизнес логика и архитектура. Те ни помагат да подобрим нашия процес и осигуряване на непрекъснато интегриране на околната среда, а също така. Лесно, вярвам, че отборът Знак дава 100% за проекти и спазване на сроковете. Те може да ни помогне на всички нива на разработване на софтуер. Мога да препоръчам Splat за всеки, който търси гъвкав и способен партньор".
Антти paukku директенпартньор и софтуерен архитект в организиране на събития

service image

ГИС за управление на данни на мобилни приложения

6 Месеца | PhoneGap И JQuery Мобилен Телефон, Backbone.js, Leaflet.js
Хибрид Android и IOS Мобилното приложение причина за иновации, селскостопански предприятия, за да позволи на клиентите да следите областта на машините при използване на ГИС данни.
Разберете повече
service image

Свържете се с нас

*
*