Разработка На Java

Ние използваме най-новите постижения в Java и широка екосистема от платформа за създаване на решения за уеб и мобилни, а също и в света на интелигентните устройства.

Говорете с нас

Разработка На Уеб Приложения

Като се използват възможностите на Java структури, като Spring и Kubernetes, в комбинация с ъгъл и да реагират, за да се създаде мощен СПА и прогресивно уеб приложения.

Разработка На Сървърни

С помощта на богати функционални възможности на Java EE и други структури за сървъра за развитие в различни области, от уеб-базирани приложения за обработка на големи данни.

Облак, DevOps, В Контейнери

Напълно автоматичен и непрекъснат внедряването на SaaS продукти в изчислителни инфраструктурах в резултат на нашата култура DevOps, а на базата на контейнерите, а също така и непрекъсната интеграция и доставка.

Микрослужб, API, Бази Данни

Прилагането на микросервисов архитектура и най-добрите практики за проектиране за спокоен Апис. Ефективни стратегии за управление на данни в структурирани и неструктурирани път с релационни и NoSQL бази данни.

В Java Са Вградени

Въвеждане на използването на най-новата разработка на Java-базирана платформа за вградени технологии за доставка на приложения в света на смарт устройства, като роботика, домашни портали, индустриална автоматизация и други.

Осигуряване на КАЧЕСТВОТО и автоматизация на софтуерното тестване

Създаване на ръчно (JUnit) и на автоматизирани тестове, за да се гарантира висока надеждност, мащабируемост и решения за сигурност.

Технология

Свържете се с нас

*
*