Разработване на PHP

Ние използваме функции и по-голяма екосистема PHP7 за изграждане на модулни, услуги, ориентирани архитектури и обработка на сложен софтуер в трудна бизнес среда.

Говорете с нас

Разработка На Уеб Приложения

С помощта на мощен PHP7, в съчетание с предния край на рамката, като ъглови и да реагират, за да се изгради мощен СПА и прогресивно уеб приложения.

Микросервисов и приложения, мидълуер

Проектиране и изграждане на решения с PHP7, като се използва на middleware и архитектура микросервисов.

API интерфейси REST

Като предоставя прост и лесен за използване Спокоен-интерфейса, използването на ПСР-7 стандарти, включително и на такива функции, като идентификация, разрешение, съгласуване на съдържанието, валидиране и филтриране на въвеждане на текст.

Стандарти За Качество

Строг стил и насоки за използването на кодиране в PSR-0, ПСР-2, ПСР-4 и PSR-7 стандарти.

Осигуряване на КАЧЕСТВОТО и автоматизация на софтуерното тестване

Сградата автоматизирано тестване костюми с модулни и функционални тестове, разработени в съответствие с тест-първият подход (ТДД) при използване на PHPUnit и Codeception.

Автоматизация На Работния Процес

Използвайте DevOps средства за автоматизация на етап тестване и общия процес на доставка.

Технология

Говорете с нас

Екипът за управление на събития

3+ години | в php, yii, в ъгъла, MySQL и концепцията DevOps

Фирма организира международен b2b събития за топ-мениджъри и доставчици на решения. Splat отпусна целеви групи, работещи в следните области:

  • Прогресивен уеб и мобилни приложения за развитие
  • Бек-офис с CRM-система, като характеристики
  • Непрекъсната интеграция и доставка на групи

"Бях много доволен, като клиентски-ориентирана и професионален екип е бил. Splat ни помогна с много сложна бизнес логика и архитектура. Те ни помагат да подобрим нашия процес и осигуряване на непрекъснато интегриране на околната среда, а също така. Лесно, вярвам, че отборът Знак дава 100% за проекти и спазване на сроковете. Те може да ни помогне на всички нива на разработване на софтуер. Мога да препоръчам Splat за всеки, който търси гъвкав и способен партньор".
Антти paukku директенпартньор и софтуерен архитект в организиране на събития

service image

Разработване на уеб-базирана платформа В2В
за Бележник

4+ години на PHP, в Yii 2, JavaScript, в ухото, в MySQL
Ние сме създали специална интернет-платформа, състояща се от публични уеб портал, портал подкрепа и бек-офис системата. Платформата разполага с бизнес указател доставчици, новини и информация за широк спектър от индустрии.
Разберете повече

"По наше мнение, Splat-това е компания, която предлага отлично обслужване, отлично съотношение цена-качество и внимание към най-малките детайли. Нещата, изглежда, да се извърши светкавично и за цената, това е вярно. Освен формирането на добри работни отношения, ние открихме, че сме направили твърде нови приятели. Аз препоръчвам тази фирма на всеки, които се нуждаят от разработване на дизайн на уеб сайт, Разработване и разбиране, що се отнася до Интернет."
Анди поле,управляващ директор на младенов издание

service image

Мултимедийна платформа за управление на
3Б Нексус

4+ години на PHP, в Yii 2, JavaScript, в ухото, в MySQL
Екипът ни е дал собствени мултимедийни платформи за управление и портал за 3Б Нексус е проектирана като софтуер като услуга (SaaS) решения, е да помогне на онлайн издателите управляват, разпространяват и реализират на мултимедийно съдържание.
Разберете повече

"Splat добре, осигуряване на качествена работа и изпълнение на нашите изисквания за ефективна интеграция. Компанията изисква определена степен на ръководството, но ние хвалим знак За голям принос и ги препоръчва на другите."
Директор по операциите 3Б Нексус

service image

Свържете се с нас

*
*