Стратегически Консултации

Нашият подход към успешното развитие на компютърен софтуер, освен много полезни изследвания и фаза на развитие, се фокусира върху предоставянето на изключително ИТ консултиране. Както често се случва, първите стъпки цикъл на развитие, като например създаване на прототипи на идеи или създаване на Лок, се оказват най-трудни. Ние искаме да бъдем там, за да помогнем на нашите клиенти.

Говорете с нас

Изследвания И Разработка

От стартирането на проекта изисква голямо разследване. Нашите консултанти и инженери ще ви помогнат да постигне икономическа обосновка и анализ на рисковете, определяне на обхвата на проекта, PoC и процеси на развитие, както и определяне на бюджета.

Цифрово Преобразуване

Ние използваме нашите задълбочени познания в иновативни технологии и методи на проектиране, за да помогне на организациите да предоставят по-сложни и актуални дигитални продукти и услуги.

Дизайн Архитектура

Нашите инженери ще ви помогнат с дизайн на софтуерна архитектура за създаване на надеждна, мащабируема, безопасни и рентабилни решения.

Технически Консултации

Технологични решения, съобразени с вашите нужди, придружени с потребителски дизайн на софтуерна архитектура и ИТ инфраструктура и Консултации.

Гъвкаво Управление На Проекти

Практически живчик знания-това е основата за успешен преход. Ние помагаме на организациите да има свое собствено темпо.

Заявление За Сигурност На Consulting

Нашият квалифициран персонал ще допринесе за защитата на поверителна информация и подкрепа на техническата оценка и одити.

Екипът за управление на събития

3+ години | в php, yii, в ъгъла, MySQL и концепцията DevOps

Фирма организира международен b2b събития за топ-мениджъри и доставчици на решения. Splat отпусна целеви групи, работещи в следните области:

  • Прогресивен уеб и мобилни приложения за развитие
  • Бек-офис с CRM-система, като характеристики
  • Непрекъсната интеграция и доставка на групи

"Бях много доволен, като клиентски-ориентирана и професионален екип е бил. Splat ни помогна с много сложна бизнес логика и архитектура. Те ни помагат да подобрим нашия процес и осигуряване на непрекъснато интегриране на околната среда, а също така. Лесно, вярвам, че отборът Знак дава 100% за проекти и спазване на сроковете. Те може да ни помогне на всички нива на разработване на софтуер. Мога да препоръчам Splat за всеки, който търси гъвкав и способен партньор".
Антти paukku директенпартньор и софтуерен архитект в организиране на събития

service image

Разработване на уеб-базирана платформа В2В
за Бележник

4+ години на PHP, в Yii 2, JavaScript, в ухото, в MySQL
Ние сме създали специална интернет-платформа, състояща се от публични уеб портал, портал подкрепа и бек-офис системата. Платформата разполага с бизнес указател доставчици, новини и информация за широк спектър от индустрии.
Разберете повече

"По наше мнение, Splat-това е компания, която предлага отлично обслужване, отлично съотношение цена-качество и внимание към най-малките детайли. Нещата, изглежда, да се извърши светкавично и за цената, това е вярно. Освен формирането на добри работни отношения, ние открихме, че сме направили твърде нови приятели. Аз препоръчвам тази фирма на всеки, които се нуждаят от разработване на дизайн на уеб сайт, Разработване и разбиране, що се отнася до Интернет."
Анди поле,управляващ директор на младенов издание

service image

Мултимедийна платформа за управление на
3Б Нексус

4+ години на PHP, в Yii 2, JavaScript, в ухото, в MySQL
Екипът ни е дал собствени мултимедийни платформи за управление и портал за 3Б Нексус е проектирана като софтуер като услуга (SaaS) решения, е да помогне на онлайн издателите управляват, разпространяват и реализират на мултимедийно съдържание.
Разберете повече

"Splat добре, осигуряване на качествена работа и изпълнение на нашите изисквания за ефективна интеграция. Компанията изисква определена степен на ръководството, но ние хвалим знак За голям принос и ги препоръчва на другите."
Директор по операциите 3Б Нексус

service image

Свържете се с нас

*
*