Мултимедийна платформа за управление за 3BNexus

Нашият екип предоставя на потребителя мултимедийни платформи за управление и портали за 3Б Нексус проектирана като софтуер като услуга (SaaS), която да помогне на онлайн издателите управляват, разпространяват и реализират на мултимедийно съдържание.

4+ години на PHP, в Yii 2, JavaScript, в ухото, в MySQL
Разработване на софтуер по поръчка

Посетете уеб сайт
3Б Nexus е лондонската компания за онлайн технологии и маркетинг частна компания, специализирана в публикуване, поточно и по поръчка разпространение на медийно съдържание за инвестиции и бизнес. Те предлагат софтуер като услуга решения (SaaS), която помага на онлайн издателите да разпространяват, да управлява и да се реализират на мултимедийно съдържание. Когато екип за 3Б Нексус се свърза с нас, те са в наследство на система за управление на съдържанието е изключително трудна и изморителна задача. Настоящото решение е било основано на остарели технологии, не като възможност за мащабиране и разширяване на текущата функционалност. Освен това, конструкцията не е оптимизирана за модерни браузъри и мобилни устройства. Те спешно се нуждаят от компания, която може да се оптимизира и разшири функционалността на съществуващата платформа, за да отговори на нуждите на нарастващата клиентска база.

Решение

Екипът ни е разработила потребителски уеб платформа и портал с използване на съвременни технологии, като основа на кода с Yii2 PHP и сваляне при запазване на текущата бизнес структура. За оптимизиране на производителността и мащабируемостта, ние разработихме модулна архитектура се разделя на отделните аплети. С помощта на HTML5 Видео, Ние сме създали интерактивна и реагира в HD като крос-медия плеър, оптимизиран за различни устройства, платформи и от честотната лента на мрежата.

Нашият Подход

Ние използвахме Agile методологии за разработка и постанови решение в няколко спринтов. За да се гарантира последователност и качество на решения използвахме за тестване на развитие, заедно с редовно спринт и коментари код.

Резултат

За сметка на преструктуриране на цялата система Нексус 3Б, ние сме изградили едно съвременно решение с модулна архитектура, което позволява мащабируемост и подобрени функции.

Посетете уеб сайт