Развитието на бизнес мрежа платформа за Лаптоп

Ние сме създали специална интернет-платформа, състояща се от публични уеб портал, портал подкрепа и бек-офис системата. Платформата разполага с бизнес указател доставчици, новини и информация за широк спектър от индустрии.

4+ години на PHP, в Yii 2, JavaScript, в ухото, в MySQL

Посетете уеб сайт
Световен лидер в онлайн бизнес-Бизнес Медии с клиенти от повече от 40 страни, в мрежата също така предоставя новини и информация за широк спектър от индустрии, от военна и изграждане на фармацевтични продукти. Когато екип в бележника на първия контакт с нас, тяхната мрежа се състои от девет различни уеб портали, посветени на различни индустрии, с уникална подредба, отделни области и собствена система за управление на съдържанието. Това направи промяна или добавяне на съдържание в различни уеб сайтове на изключително сложна и отнема много време. В търсене на по-мащабируема и инсталация, с оглед на растеж на техния бизнес, на ндсв са поискали от нас да предостави решение, което ще обедини съществуващите портали и да ги обедини под основната марка на ес. Целта е да бъде в състояние да управлява цялата мрежа от един интерфейс. В допълнение, остарелите технологии в съществуващите системи нужда от подмяна, така че съвременните възможности на сайта могат да бъдат включени.

Решение

Ние използвахме рамка Yii 2.0 на PHP за разработване на потребителски уеб платформа, състояща се от публични уеб портал, портал подкрепа и бек-офис системата. В девет независими уеб сайтове, уеб портал осигурява една точка за достъп до всички материали тетрадка предлага. Това е организирана в производството на секции, в които посетителите могат да се движат между гладко. За интерфейс, решихме да се използва основа и рамка начално зареждане на 3.0 и SEO-приятелски дизайн за удобство и достъпност. Нашето решение също така въведе няколко нови възможности, включително разширен портала клиентите на мрежата и социалните инструменти, функционалност на онлайн плащане, автоматизирана абонамент процес, и Multi-индустрия за търсене. Най-важното, е централизиран бек-офис система е създадена по този начин цялата платформа, може да се управлява от едно място.

Резултат

Цялата платформа се поддържа единен бек-офис система, с помощта на която тетрадка администраторите могат да управлявате потребителски акаунти, профили доставчик, абонамент, събитие, добавяне на потребители и друго съдържание в мрежата. Процесът на извършване на промени или актуализации на различни индустриални секции са единни и могат да бъдат изпълнени от един и същ интерфейс.

Нашият клиент казва

Младенов наскоро използвам възползвате от Splat . Ние открихме целия персонал в компанията на много професионален и познания за развитието на сайта и дизайна. По наше мнение, Splat-това е компания, която предлага отлично обслужване, отлично съотношение цена-качество и внимание към най-малките детайли. Нещата, изглежда, да се извърши светкавично и за цената, това е вярно. Освен формирането на добри работни отношения, ние открихме, че сме направили твърде нови приятели. Аз препоръчвам тази фирма на всеки, които се нуждаят от разработване на дизайн на уеб сайт, Разработване и разбиране, тъй като интернет.

Andy Fields Анди Полета Управляващ Директор, Заплата Издание