Решения Много

От домашната автоматизация на промишлени устройства, това е нашата цел за разработване на безопасни и ефективни решения за интернет на нещата свързване на устройства, сензори, облаци и хората.

Говорете с нас

Потребителски интерфейс/за вградени UX

Проектиране и изграждане на интуитивен и функционален интерфейс, базиран на ъглови и отговори, за различни устройства, например, павилиони, носене устройства, шлюзове и смартфони.

Ин-приложения и интеграцията на изчислителни

Предоставяне на много проекти, архитектура, както и ефективните устройства за комуникация, обмен на съобщения и управление на данни стратегии. Интеграция с облачни платформи като Лазурно център за Ин и услугата AWS Ин за платформи.

Автоматизация

Специализирана в модернизация и интегриране на съществуващите системи, като, например, SCADA и софтуер за автоматизация на процеси и операции от дома до промишлена употреба.

Връзка и контакти

Ефективни стратегии за комуникация за осигуряване на взаимодействие с използването на различни протоколи, като например SNMP, ТСР/IP, Modbus и други.

Технология

Говорете с нас

Платформата На Енергийния Мениджмънт – Electriqube

В PHP, Java, яваскрипт, протокол Modbus
Ние доставяме решения за управление и мониторинг на енергийни ресурси за водещи на местната енергийна компания. Решения интегрирани в 11 водноелектрически централи под управление на компанията. От нас се проведе оборудване интеграция в съществуващите контролери и датчици на ХЕС. Това осигурява мониторинг в реално време на производството на електроенергия и автоматизация на производствения процес на базата на предварително подготвени списъци. Решение за намаляване на отклоненията на действителните обеми на производството на електроенергия от предварително договорените графици на 300%.

Electriqube е продукт от Splat .
service image

Свържете се с нас

*
*