Облак И Концепцията DevOps

Ние работим с най-големите изчислителни платформи и, следователно, за разработване на високо-производителни, мащабируеми и сигурни решения.

Говорете с нас

Развитието На Изчислителни Приложения

Проектиране и изграждане на сигурни и надеждни приложения за изчислителни платформи, като AWS, която осигурява успешното управление на облачни данни и интеграция на облачни решения, както и системи на помещения.

РЪЦЕТЕ експертиза

Икономически ефективно сграда, устойчиви на грешки и мащабируеми разпределени системи на платформата на AWS, а също така помагат за избора на подходящи услуги AWS въз основа на данни от компютърна система, базата данни или на изискванията за безопасност.

Приложения И Миграция На Данни

Незабавен или постепенното прехвърляне в облака, за да се постигне по-висока производителност, намаляване на разходите за оборудване и поддръжка и осигурява лесен нагоре/надолу скалируемост.

Концепцията DevOps Машини

Осигуряване на ефективна оценка на концепцията DevOps, автоматизация, инфраструктурата и поддръжка, както и на ефективни стратегии за тестване и автоматизация на процесите на предоставяне и повишаване на ефективността на взаимодействието между разработчиците на софтуера и други ИТ специалисти.

Технология

Екипът за управление на събития

3+ години | в php, yii, в ъгъла, MySQL и концепцията DevOps

Фирма организира международен b2b събития за топ-мениджъри и доставчици на решения. Splat отпусна целеви групи, работещи в следните области:

  • Прогресивен уеб и мобилни приложения за развитие
  • Бек-офис с CRM-система, като характеристики
  • Непрекъсната интеграция и доставка на групи

"Бях много доволен, като клиентски-ориентирана и професионален екип е бил. Splat ни помогна с много сложна бизнес логика и архитектура. Те ни помагат да подобрим нашия процес и осигуряване на непрекъснато интегриране на околната среда, а също така. Лесно, вярвам, че отборът Знак дава 100% за проекти и спазване на сроковете. Те може да ни помогне на всички нива на разработване на софтуер. Мога да препоръчам Splat за всеки, който търси гъвкав и способен партньор".
Антти paukku директенпартньор и софтуерен архитект в организиране на събития

service image

Разработване на уеб-базирана платформа В2В
за Бележник

4+ години на PHP, в Yii 2, JavaScript, в ухото, в MySQL
Ние сме създали специална интернет-платформа, състояща се от публични уеб портал, портал подкрепа и бек-офис системата. Платформата разполага с бизнес указател доставчици, новини и информация за широк спектър от индустрии.
Разберете повече

"По наше мнение, Splat-това е компания, която предлага отлично обслужване, отлично съотношение цена-качество и внимание към най-малките детайли. Нещата, изглежда, да се извърши светкавично и за цената, това е вярно. Освен формирането на добри работни отношения, ние открихме, че сме направили твърде нови приятели. Аз препоръчвам тази фирма на всеки, които се нуждаят от разработване на дизайн на уеб сайт, Разработване и разбиране, що се отнася до Интернет."
Анди поле,управляващ директор на младенов издание

service image

Мултимедийна платформа за управление на
3Б Нексус

4+ години на PHP, в Yii 2, JavaScript, в ухото, в MySQL
Екипът ни е дал собствени мултимедийни платформи за управление и портал за 3Б Нексус е проектирана като софтуер като услуга (SaaS) решения, е да помогне на онлайн издателите управляват, разпространяват и реализират на мултимедийно съдържание.
Разберете повече

"Splat добре, осигуряване на качествена работа и изпълнение на нашите изисквания за ефективна интеграция. Компанията изисква определена степен на ръководството, но ние хвалим знак За голям принос и ги препоръчва на другите."
Директор по операциите 3Б Нексус

service image

Свържете се с нас

*
*