За Нас

Софтуер по поръчка, уеб и мобилни приложения за развитие, с помощта на автоматизиран процес на доставка и монтаж, както и гъвкав подход

Компанията

Ние сме мултидисциплинарен екип от консултанти софтуер, инженери и разработчици, специализирана в разработването на уеб приложения и мобилни приложения. Нашият професионален подход осигурява постоянно високо качество в кратки срокове, за да се вмести в твоя бюджет на развитие. В съответствие с името на нашата компания от който е получен от комбинация на развитието на думи 'и' видения' – ние се стремим да разработят обещаващи решения, решаване на сложни задачи, бизнес, предоставяйки чудесен опит на потребителя.

За Управление На Качеството, Сертифицирана Компания
Информационни Технологии За Управление На Услугата
Управление На Сигурността На Информацията
Българската асоциация на софтуерните компании
0 Години Средната Продължителност На Проекта
0 Години В Експлоатация
0 Проекти
0 Преглед На Стоки

Разглеждане На Домейн

Освен изключителни технически умения, нашите специалисти имат опит в следните области
IoT icon
И да в
Energy icon
Енергия и на възобновяеми източници на енергия
Digital icon
Дигитален Бизнес
IT icon
ИТ услуги
Telecommunications icon
Телекомуникации
Transportation icon
Транспорт
Healthcare icon
Здравеопазване
GiS icon
ГИС
Farming icon
Земеделие и селско стопанство
Education icon
Образование

Нашият подход

Самоорганизованные екип

Нашите клиенти получават директен контрол над басейн с талантливите софтуерни инженери, които работят като екип. Нашите екипи са включени опитни отбора, UX дизайнери и инженери-програмисти, работещи единствено и само за нашите клиенти.

Ние работим в по-дългосрочни проекти и да инвестират в търсене и задържане на талантливи специалисти, осигуряващи постоянно висока производителност и сплотеността на колектива, да избягват честите промени в състава.

Прозрачни и партньорства

Създаване на съвместна и продуктивна среда съвместно с екипа на клиента, когато всички въпроси и проблеми се решават директно е един от ключовите фактори за успешно дългосрочно партньорство.

Екип за сътрудничество и инструменти за проследяване, който ние използваме, планерки и целия процес на развитие е разработена с оглед на това.

Да се възползват възможно най-скоро

Ние вярваме, че корабоплаването възможно най-скоро възможност за привличане на заинтересовани страни и клиенти, за да си взаимодействат с това, което е построено, е ключов фактор за успешните дигитални продукти. Ние правим това с помощта на гъвкави методологии за разработка и двухнедельные спринта на междинна среда.

Гарантирано качество

Ние следим и отчитаме всеки аспект на проекта, за да се гарантира, че всички обекти ще бъдат доставени в срок и в бюджет. Ние вярваме, че като поддържа чист и добре структуриран код, чрез извършване на чести проверки код, разработка чрез тестове-това е най-добрият начин за изграждане на сложни приложения.
С помощта на специални инструменти за проследяване, високо ниво на доклади и дневни или седмични срещи ние гарантираме, че нашите клиенти са в течение на статуса на проекта във всеки един момент.

Нашите Клиенти

Нашите ценности

Да е насочена към постигането на резултати

Ние винаги правим най-доброто ни за постигане на целите на нашите клиенти и да изпълнява всичките им очаквания.

Открита комуникация

Ние вярваме, че само чрез честно и открито общуване, което можем да постигнем дългосрочен успех и трайни отношения с нашите клиенти.

Ангажимент на напредъка

Ние, за да прокара своите граници, и непрекъснато се стреми към подобряване на своите умения и са за въвеждане на нови технологии.

Позитивност

Ние обичаме своята работа и се опитват да допринесат за позитивна и приятелска среда за нашите колеги и нашите клиенти.

Свържете се с нас

*
*